Kara dut meyvesinin soğuk sıkım yöntemiyle yüksek ısı derecelerini görmemiş olması kanserojen olarak bilinen HMF değerinin de sağlıklı değerlerde kalmasını sağlar. Bu sebeple özellikle kaynatma yöntemiyle üretilen pekmez ve benzeri ürünlerde soğuk sıkım üretimler tercih edilmelidir.
İçindekiler : Soğuk sıkım kara dut özü.
** Şeker ilavesizdir.
Nerede kullanabilirim?
– Ekmeğin ve taze kaymağın üzerine sürerek reçel gibi;
- Cheesecake vb tatlı pasta kek türü yiyeceklerinizin üzerinde,
- 1/5 veya 1/6 tavsiye oranlarıyla sulandırarak meyve suyu şeklinde;
- Sade dondurmanın üzerinde;
- Aft veya ağız yaralarınızın üzerine sürerek hızlı tedavi için de kullanabilirsiniz.
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.